Ministrul Educaţiei despre Patriarhul României: Un reper al slujirii aproapelui

În mesajul de felicitare adresat cu prilejul onomasticii Patriarhului Daniel, Monica Cristina Anisie l-a numit „un reper al slujirii aproapelui” și l-a felicitat pentru „întreaga activitate” desfășurată în „misiunea Bisericii de a fi mai aproape de oameni și de nevoile lor materiale, spirituale și educaționale”.

Mesajul a fost adresat în cadrul momentului festiv organizat în Palatul Patriarhiei după liturghia din Catedrala Patriarhală.

Mesaj integral:

Preafericirea Voastră,

Cu ocazia aniversării onomasticii prilejuite de cinstirea Sfântului Proroc Daniel și a Sfântului Daniil Sihastru vă transmitem urări de sănătate, împliniri în lucrarea de păstor al Bisericii Ortodoxe Române și realizări cu folos duhovnicesc în proiectele pe care le conduceți.

Vă felicităm pentru întreaga activitate pe care cu multă energie și inițiativă o coordonați în misiunea Bisericii de a fi mai aproape de oameni și de nevoile lor materiale, spirituale și educaționale.

Considerându-vă un reper al slujirii aproapelui, vă asigurăm de întreaga prețuire și de tot sprijinul nostru în demersurile Preafericirii Voastre și vă doresc la acest moment de sărbătoare întru mulți și fericiți ani.

Foto credit: Basilica.ro/Mircea Florescu

Sursa: Basilica.ro