Poşta Română a oferit copiilor din Parohia Coşereni o excursie la Grădina Zoologică

Compania Naţională Poşta Română SA împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, Ministerul Mediului şi Pădurilor - Comisariatul Regional Bucureşti al Gărzii Naţionale de Mediu şi Grădina Zoologică Bucureşti au organizat ieri, 9 august, un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor.

"Până pe 14 august, clienţii CN Poşta Română SA, locuitorii municipiului Bucureşti, precum şi alţi iubitori ai naturii, pasionaţi de ornitologie din ţară au posibilitatea de a-şi petrece clipe de relaxare într-un mediu plăcut, puternic oxigenat, plin de referinţe cu privire la vieţuitoarele Grădinii Zoologice, la locul pe care acestea îl ocupă în echilibrul lanţului trofic, precum şi al habitatului originar.

Poşta Română a organizat, la Grădina Zoologică din Bucureşti, un colţ al Istoriei Poştei şi al timbrelor de valoare emise pe teritoriul ţării noastre, unde sunt expuse mai multe exponate aflate în custodia Muzeului Naţional Filatelic. La intrarea în Grădina Zoologică, Compania Naţională Poşta Română SA a organizat un Oficiu Poştal itinerant care vinde timbre, cărţi poştale şi plicuri tematice. Pentru a învăţa copiii şi tinerii cu sentimentul de întrajutorare şi dragoste faţă de semeni, accesul în Grădina Zoologică face prin donarea la intrare a unui număr de minimum 5 (cinci) timbre care au ca temă animalele şi mediul înconjurător. Timbrele adunate, aşezate în clasoare, vor fi donate şcolilor din mediul rural", a declarat Nicoleta Micu, şef Relaţii Publice - Poşta Română.

Cu ocazia acestui eveniment, 90 de copii, beneficiari ai centrului de cateheză al Bisericii "Sfântul Dimitrie", din localitatea Coşereni, jud. Ialomiţa, au mers ieri într-o excursie gratuită, oferită de Poşta Română în colaborare cu Primăria Coşereni, la Grădina Zoologică şi la Muzeul Cotroceni. (Gheorghe-Cristian Popa).

Sursa: ziarullumina.ro