Târgul de Sfânta Maria începe sâmbătă la Muzeul Satului

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București organizează, sâmbătă și duminică, Târgul de Sfânta Maria, care își propune să refacă atmosfera iarmarocurilor de odinioară, care marcau în satele românești trecerea de la sfârșitul verii la începutul toamnei.

Participă meșteri populari, colecționari și artiști plastici. Vizitatorii vor putea cumpăra obiecte tradiționale sau vor putea realiza propriile obiecte decorative la atelierele de creație: modelaj în lut, confecționarea obiecte din semințe sau din fibre textile.

Sâmbătă și duminică, începând cu ora 11:00, Teatrul Muzical Ambasadorii va prezenta musicalul „Înșir’te mărgărite” de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor – o adaptare de Ivona Cristescu după celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu.

Biletul de intrare costă 15 lei pentru adulți, 8 lei pentru pensionari și 4 lei pentru elevi sau studenți. Participarea la atelierele de creație este de 20 lei. Înscrierile pot fi făcute online, la programe.culturaleatmuzeul-satului.ro.

Foto credit: Facebook / Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Sursa: Basilica.ro