Centrul Sf. Alexandra Împărăteasa a serbat Ziua Copilului (născut și nenăscut) cu un atelier de povești

Centrul Sf. Alexandra Împărăteasa, care sprijină familiile și femeile însărcinate, a serbat marți Ziua Copilului cu un atelier de povești la care au participat și primii copii născuți cu sprijinul centrului.

„De Ziua Copilului îi sărbătorim pe toți copiii născuți și nenăscuți și le mulțumim tuturor celor care îi sprijină și îi protejează: mame, tați, bunici, prieteni și susținători”, a scris pe Facebook Alexandra Nadane, Director executiv al Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei, în cadrul căreia funcționează centrul.

„Cineva spunea că cine salvează o viață salvează o lume întreagă”, a mai scris ea.

Copiii născuți cu sprijinul centrului au acum aproape 4 ani, astfel că Ziua Copilului este și o sărbătoare a centrului. Cu această ocazie, scriitoarea Ioana Revnic a susținut un atelier din proiectul „Spune-mi o poveste pentru suflet!” pe baza cărții „Copilăria. O poveste despre bucurie”, scrisă și ilustrată de Veronica Iani.

La final, Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei le-a oferit participanților cărți, materiale educaționale și dulciuri.

În cadrul asociației funcționează și Centrul „Sf. Împărăteasă Elena”, care oferă consiliere și sprijin material femeilor în criză de sarcină.

La mulți ani tuturor copiilor născuți și nenăscuți, părinților lor curajoși și celor care îi sprijină și îi încurajează!

Foto credit: Captură de ecran

Sursa: Basilica.ro