A fost publicat Anuarul liturgic și tipiconal 2024: Volumul cuprinde rânduieli bisericești precise pentru fiecare zi din an

Anuarul liturgic și tipiconal pentru anul 2024 a fost pus în vânzare de Tipografia cărților bisericești. Volumul cuprinde rânduieli bisericești precise pentru fiecare zi din an.

Publicația se adresează slujitorilor bisericești, dar și tuturor persoanelor pasionate de rânduielile slujbelor zilnice.

Anul 2024 a fost declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca fiind „Anul omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor” și „Anul comemorativ al tuturor sfinților tămăduitori fără de arginți”.

„Într-o lume în care omul se închide tot mai mult în propria lui individualizare, văzându-se doar pe el și nevoile lui, Biserica se roagă pentru întreaga umanitate și în mod deosebit pentru cei care suferă”, a notat Patriarhul Daniel în cuvântul introductiv al volumului.

Lucrarea prezintă și informații legate de organizarea canonică și administrativă a Bisericii Ortodoxe.

Cartea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Tipografiei Cărților Bisericești: cartibisericesti.ro, prin comandă la tipografiaatpatriarhia.ro, edituraatpatriarhia.ro sau la numărul de telefon 021.335.21.28.