20 de monahi şi monahii din cinci aşezăminte ale Arhiepiscopiei Bucureştilor urmează zilele acestea, în Capitală, un curs de iniţiere în arta culinară. Cursul durează şase săptămâni.
"Suntem un centru de excelenţă unde se organizează cursuri de iniţiere pentru măicuţe şi călugări aparţinând Arhiepiscopiei Bucureştilor şi împreună cu Federaţia bucătarilor sunt organizate aceste cursuri pentru perfecţionarea celor care vor pregăti mâncarea în aceste instituţii. Centrul Aroma este dotat cu tehnologie de ultimă oră ceea ce face ca participanţii la aceste cursuri să beneficieze de ultime informaţii şi să îşi poată desfăşura de acum încolo activitatea în cele mai bune condiţii. Cursurile sunt organizate cu instructori şi pregătitori cu înalte calificări, astfel ei beneficiind de cele mai bune informaţii", a declarat pentru TRINITAS TV Gabriela Rădulescu, reprezentant Bilancia.
Cursanții sunt instruiți de un bucătar șef, care îi supervizează la fiecare pas. O atenție deosebită se acordă în cadrul cursului mâncărurilor de post.
La încheierea cursului, monahii și monahiile vor fi evaluați, urmând să primească o diplomă de participare.
Sursa: www.basilica.ro
Din aceeași categorie



